Numbers 20 To 100 A (Zahlen 20 Bis 100 A)


Number (Zahl)
achtzig eighty
dreißig thirty
fünfzig fifty
hundert hundred
neunzig ninety
sechzig sixty
siebzig seventy
vierzig forty

Klikoni simbolin për të dëgjuar shqiptimin dhe mos harroni që të ndizni altoparlantët :-).

Provoni ushtrimet tona të ilustruara falas:

Colours

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Ushtrime të Ilustruara

Ndaje këtë faqe me miqtë