Colours (Farben)


Adjective (Adjektiv)
blau blue
braun brown
gelb yellow
grau grey
grün green
lila purple
orange orange
rot red
schwarz black
weiß white

Klikoni simbolin për të dëgjuar shqiptimin dhe mos harroni që të ndizni altoparlantët :-).

Provoni ushtrimet tona të ilustruara falas:

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Ushtrime të Ilustruara

Ndaje këtë faqe me miqtë