Economy (Wirtschaft)


Adjective (Adjektiv)
arm poor
billig cheap
kaputt broken
neu new
reich rich
teuer expensive

Verb (Verb)
bezahlen pay
brauchen need
kaufen buy
packen pack
rechnen calculate
verkaufen sell
zählen count

Klikoni simbolin për të dëgjuar shqiptimin dhe mos harroni që të ndizni altoparlantët :-).

Provoni ushtrimet tona të ilustruara falas:

Colours

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Ushtrime të Ilustruara

Ndaje këtë faqe me miqtë