Traffic (Verkehr)


Noun (Substantiv)
das Auto car
das Fahrrad bicycle
das Flugzeug plane
das Rad wheel
das Schiff ship
der Bus bus
der Fußgänger pedestrian
der Verkehr traffic
der Zug train

Klikoni simbolin për të dëgjuar shqiptimin dhe mos harroni që të ndizni altoparlantët :-).

Provoni ushtrimet tona të ilustruara falas:

Colours

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Ushtrime të Ilustruara

Ndaje këtë faqe me miqtë