Fjalori Bazë I Gjermanishtes

Ushtrime të Ilustruara
Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Zbuloni më shumë


Listening Trainer
Practise your German listening comprehension by hearing native speakers talk. Learn the 700 most important words by listening to them.

Zbuloni më shumë


Conjugator
Learn or review to conjugate the most important German verb forms in the present tense and imperfect. As an aside you learn the 50 most important verbs in German.

Zbuloni më shumë


Lista e fjalëve sipas temës
Kjo listë jep një pamje të përgjithshme. Këtu mund të gjeni skedarë audio mp3 dhe përkthimin e mbi 700 fjalëve.

Zbuloni më shumë


Njësitë e tjera
Këto ushtrime argëtuese janë më të detajuara dhe bashkëvepruese. Ato ju ndihmojnë të zbuloni më shumë fjalë nga tema të ndryshme.

Njësitë e tjera


Rreth Këtij Projekti

Nëse dëshironi të mësoni gjuhë në internet, keni mbërritur aty ku duhet. Ky kurs i vogël i gjuhës është falas dhe e bën mësimin e gjuhëve të lehtë dhe argëtues.

Nëse Lingudora ju ka ndihmuar të gjeni fjalët e duhura, mos harroni t'u tregoni edhe miqve për të :-). Në çdo rast, ne duam që të dimë se çfarë mendoni në mënyrë që ta përmirësojmë më tej këtë sajt. Faleminderit!


Ky jam unë

Më quajnë Dominik. Nëse keni pyetje apo vërejtje, mos hezitoni të më kontaktoni. Mund të më gjeni në Google+ ose mjafton të më dërgoni një email:

info (at) lingudora.com


LernLaterne - Lern Deutsch mit interaktiven Geschichten

Shpresoj ta shijoni qëndrimin tuaj në Lingudora. Ju urojmë fat me studimin tuaj të mëtejshëm!