Numbers 20 To 100 A (Numbers 20 To 100 A)


Number (Number)
eighty eighty
fifty fifty
forty forty
hundred hundred
ninety ninety
seventy seventy
sixty sixty
thirty thirty

Klikoni simbolin për të dëgjuar shqiptimin dhe mos harroni që të ndizni altoparlantët :-).

Provoni ushtrimet tona të ilustruara falas:

Colours

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Ushtrime të Ilustruara

Ndaje këtë faqe me miqtë