Numbers 10 To 20 (Numbers 10 To 20)


Number (Number)
eighteen eighteen
eleven eleven
fifteen fifteen
fourteen fourteen
nineteen nineteen
seventeen seventeen
sixteen sixteen
thirteen thirteen
twelve twelve
twenty twenty

Klikoni simbolin për të dëgjuar shqiptimin dhe mos harroni që të ndizni altoparlantët :-).

Provoni ushtrimet tona të ilustruara falas:

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Ushtrime të Ilustruara

Ndaje këtë faqe me miqtë