Mirëserdhët në Lingudora!

Ne besojmë se një prej gjërave më të bukura është të mësosh dhe të flasësh një gjuhë të re. Por, ndonjëherë nuk i dimë fjalët, prandaj kemi krijuar këtë uebsajt.

Për të filluar, zgjidhni gjuhën që dëshironi të mësoni:

Mëso Gjermanisht Mëso Anglisht Mëso Koreanisht


Rreth Këtij Projekti

Nëse dëshironi të mësoni gjuhë në internet, keni mbërritur aty ku duhet. Ky kurs i vogël i gjuhës është falas dhe e bën mësimin e gjuhëve të lehtë dhe argëtues.

Ndiq Lingudora

Ky jam unë

Profile

Më quajnë Dominik Hlusiak. Nëse keni pyetje apo vërejtje, mos hezitoni të më kontaktoni. Mund të më gjeni në Google+ ose mjafton të më dërgoni një email:

Google plus icon Google+


Mail icon info (at) lingudora.com


Dominik on italki


Shpresoj ta shijoni qëndrimin tuaj në Lingudora. Ju urojmë fat me studimin tuaj të mëtejshëm!